Välkommen hem Spira!

Igår satt jag och mamma i bilen i lite mer än 65 mil för att hämta den underbaraste lilla krabaten. Hon är nio veckor och har det vackraste utseendet, det charmigaste beteendet och den busigaste energin som finns.

Hon heter Spira men hennes kennelnamn är Lojoca's Gazelle.


 ute på bakidan hos Lojocas

Det här kommer bli hennes blogg, som jag kommer att berätta hur hon är och visa bilder. Haha... nu har hon fått tokspel och jagar sin egen svans :P

I bilen hem igår var hon riktigt duktig, hon pep några gånger men vi busade med "vargen" ett tag och sen la hon sig och sov. I skövde stannade vi för att kissa och det gjorde hon direkt. Sen var det upptäcksfärd på snövallarna. Efter den pausen så låg hon nära mig eller med min hand nära henne hela vägen sen. När vi stannade i Kristinehamn sen kissade hon och gick på ytterligare upptäcksfärd runt toaletterna vid mcdonalds. Det var en fläkt som lät på baksidan där o hon backade lite när hon trodde att vattenrännan var den "farliga". En minut senare var hon där o konstatera att den inte alls var farlig.

hemma hos uppfödare

I bilen den sista vägen så mördade vi "vargen" igen o sen låg vi o bet på det lilla tuggbenet. När bilen var parkerad utanför huset släppte jag henne lös medan vi packade ur grejerna. Då kom Emelie som varit ute med soporna hos mig och Spira kollade på henne o sen sprang hon glatt fram och hälsade.

När vi öppnade dörren satt Fröken precis innanför och det var lite läskigt. Jag fick bära in henne och uppför trappan där det blev full fart att kolla allt som fanns. Sen kom leksakerna fram och strax därefter var det tre tycken till i lägenheten. Pappa, M och R kom för att hämta mamma. Så innan de åkte pratade vi lite o Spira fick mat. Hon var jättehungrig och tyckte det var jättegott. Ute bajsade vi medan mina bröder skrattade när hon hoppade ner över vallen och nästan försvann. :P Självklart var jag så nära att jag fick plocka upp henne.

Sen var det dags att röja upp o göra sig klar för natten. Men det ville inte Spira. Hon var så pigg efter att ha sovit bort hela kvällen. Så vid två släckte jag lampan efter en kort tur ute för att kissa men det hade redan hänt en olycka på golvet.


Kommentarer
Postat av: Annelie

Det var snabbt!! Trodde väl aldrig att lilla Spira skulle bli med blogg så fort :) Jättekul!



Resan hem gick ju på det hela taget bra tycker jag. Vi får väl hoppas att hon sover bättre inatt ;)



Kram

2010-02-17 @ 14:31:53
URL: http://www.mrcollin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0