Miljöträning

Idag har vi varit in till Kils centrum och miljötränat lite. Vi gick på tågstationen, gick in i väntsalen genom en automatisk dörr, gick över spåren och en tog vi en kort tur på Kils gator. Ingenting som fick hennes uppmärksamhet förutom en golden retriver hane som kom gående emot oss. Då ville Spira hälsa men vi distrahera henne och gick förbi efter många om och men. :D Efter det åkte vi hem till mamma o pappa o busade järnet.

Vid tre-snåret gick vi över till grannen, tant Sandras mamma för att ta en fika o hälsa på tant Sandra. Där hade dem en kissekatt, upptäckte Spira med glädje. Men Pepsi tyckte inte det var vidare roligt. Det tog två försök innan Spira fick stor respekt för katten och höll sig sedan ifrån honom. Bra tyckte jag. L och W var så oroliga att Spira skulle skada sig men jag sa att det är ingen fara, låt dem göra upp och inte ett märke fick nån utav dem. Pepsi höll koll sen på vart den hemskt glada hunden var, han var inte rädd utan mer nyfiken men tyckte det var nog otäckt för att gå fram längre än till lillmatte.

Sen gick vi åter hem och busade vidare med Diva och sov en stund. Själv lagade jag mat till familjen och kvällen bjöd på god makaroni-låda och fika med tårta för födelsedagsbarnet M.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Så bra att miljöträningen gick bra!



Duktig katt som kunde sätta sig i respekt. Bra för Spira att inse att man inte kan behandla alla katter som de kan behandla Synthax här hemma hos mig :) Synthax som nu är Amayas enda lekkamrat när alla hennes syskon flyttat. De är ganska söta när de sover tätt ihop :)



Kramar

2010-02-24 @ 22:03:35
URL: http://www.mrcollin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0