Trångt i sängen inatt!

Igårkväll tog jag bort kompostgallret till Spiras säng för att se om hon vaknar under natten o kissar inne som hon gjort tidigare. Jag hämtade Fröken lilla o la henne på sin plats bredvid kudden (min vänstersida). På min högersida la sig Spira o där skulle hon prompt ligga. Så jag fick ligga på diagonalen men jag hade ganska mycket plats ändå.

Under natten har Spira kommit närmare o närmare och när jag vakna så låg bena nästan utanför o hunden i mitten av sängen. Katten hade emigrerat till soffan under natten vilket var bra för mig som kunde få en bättre vinkel i sängen då.

När jag vaknade tidigare imorse o skulle vända mig så vaknade Spira upp o hon ålade sig upp till mig o var så glad. Lilla snuttan. Inte en enda gång har jag känt, hört eller sett att hon rört sig mer än att hon kommit närmare mig. Nästan direkt efter morronkissen så kom hon upp o la sig bredvid mig här i soffan o somnade om. Det var en jobbig dag igår! Hon var ju vaken mellan 14-18 utan någon vilpaus o det inkluderade ju långpromenad med massor av störningar, bus med moster Diva på gården o "ha tråkigt" när mamma står o pratar med andra.

Idag blir det en promenad i skogen, vet jag i alla fall.  Och så ska vi ta o träna ingång genom slalom idag. Ska ta fram mina "pinnar" o öva lite på gräsmattan. Sen efter frukost ska jag nog ta o tvätta de två stolarna som jag tog fram från förrådet. Och sätta på en tvättmaskin också, disken hann jag ju inte heller klart med men när det är såhär fint ute kan man inte vara inne! Det är min policy. Speciellt inte när det ska bli dåligt väder på lördag som kommer att hålla i sig. Oväder med massor mm-nederbörd. Mamma sa att de till o med varnat för snö!!!!

Kommentarer
Postat av: Annelie

En blandning av mysigt och trångt...jodå, jag vet! Alla tre sover i sängen även om Amaya brukar hoppa ner efter en stund (hon tycker det blir för varmt) så vet jag hur det är att ligga på tväten :)



Ha en fin dag.



Kramar

2010-04-15 @ 09:37:29
URL: http://http;//www.mrcollin.com
Postat av: Annelie

TVÄREN skulle det stå så klart :)

2010-04-15 @ 09:38:24
URL: http://http;//www.mrcollin.com
Postat av: Åsa

Ja, jag hade hoppats på att hon skulle tycka det var för varmt eftersom hon gillar att ligga kallt men de var mysigt. Måste lära sig att sova med hund i sängen bara. Blir nog att slänga ut soffan o få in en dubbelsäng nu ;) hihi...

2010-04-15 @ 10:08:33
URL: http://spiira.blogg.se/
Postat av: Annelie

Låter som en god idé :)

2010-04-15 @ 16:03:06
URL: http://www.mrcollin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0